Als geluk een kernwaarde is

Incentro
2020
|
Interieurontwerp
Fotografie
Interieurontwerp van een eigenzinnige omgeving voor een jong en dynamisch bedrijf om gelukkig in te werken

Incentro is een IT-dienstverlener die gespecialiseerd is in digitale transformatie, klantbeleving en e-commerce. Techneuten en creatievelingen werken er nauw samen. Deze, zoals ze zelf zeggen,

super platte organisatie stimuleert ondernemerschap en heeft ambitie, specialisme en geluk als kernwaarde.


Bij Incentro staan de medewerkers centraal, ieders mening telt mee. Belangrijk dus om te weten wat zij doen en nodig hebben om te zorgen dat iedereen het maximale uit zichzelf kan halen. Hiervoor is een werkprocesanalyse gebruikt en samen met de kernwaarden vormen deze de basis van het interieurontwerp.

Het welbevinden van de medewerkers is bij Incentro van groot belang, mensen presteren beter wanneer zij zich veilig en comfortabel voelen.

De diversiteit van de plekken die afwisselend inspanning en ontspanning mogelijk maken creëert een prikkelende eigenzinnige omgeving die aansluit bij de cultuur en identiteit van dit jong en dynamische ICT-bedrijf.

Zo is er ruimte gecreëerd om afgezonderd en ongestoord te kunnen werken. En om elkaar te ontmoeten en samen te werken of spelen.

Een plek om samen te eten en successen te vieren, een plek om gelukkig te kunnen werken.

[Interieurontwerp in opdracht van Gispen]

No items found.
No items found.
No items found.
“Carola is een echte energieke interieurarchitect. Zij weet als geen ander deze energie in haar plannen te gebruiken en over te brengen op de klant.”
Maurits van Berckel
Commercieel directeur bij Gispen

Meer zien?

Projecten