'Durf authentiek te zijn'

Carola van de bilt
Voor mij betekent interieurarchitectuur meer dan een esthetisch verantwoorde omgeving. Welbevinden en duurzaamheid zijn fundamentele waarden binnen elk ontwerp. Volgens mijn overtuiging zal een omgeving  specifiek voor de gebruiker worden ontworpen met zoveel mogelijk natuurlijke materialen en duurzame interieur elementen. Een project is in mijn optiek  geslaagd wanneer welbevinden zich uit in gezonde en gelukkige gebruikers.
Interieurarchitect
2015
omgevingspsychologie
Universiteit van amsterdam

1998
Architectonische vormgeving
Hogeschool voor de kunsten Utrecht
Architecten register 4.170815.001

STUDIO binnenbeeld ontwerpt unieke omgevingen en adviseert bedrijven die deze willen realiseren. 
Een omgeving waar verbinding met en tussen mensen mogelijk wordt gemaakt. Waar persoonlijke en gemeenschappelijke doelen bereikt
kunnen worden.

De aanpak van STUDIO binnenbeeld is persoonlijk en gaat uit van de kracht van samenwerken. Een gedreven aanpak met als doel om binnen de gestelde kaders het maximale eindresultaat te bereiken. Met aandacht, vakkennis en jarenlange ervaring als creatieve en communicatieve partner onder het motto ‘Durf authentiek te zijn’.

Interieurarchitect Carola van de Bilt is flexibel inzetbaar bij interieurontwerp opdrachten waar welbevinden en duurzaamheid fundamentele uitgangs-punten zijn. De intrinsieke motivatie zichzelf te ontplooien door te leren en ervaren maakt dat zij uitdagingen omzet naar mogelijkheden.

24
Jaar ervaring
400+
Projecten afgerond
Fotograaf
2020
Vakopleiding fotografie
School voor fotografie utrecht

Maak kennis

Contact